İletişim:

0850 360 55 34
[email protected]

Ankara Merkez Ofis:
BOSB 55.Cadde No:4 Malıköy / Sincan

Zarif Tasarımı İle Peugeot 208

Sportif gövde ve zarif tasarımıyla dikkat çeken Peugeot 208, araç kullanıcılarına harika bir deneyim imkanı sağlıyor. Güçlü bir kişilik özelliğine sahip olmasından dolayı zarif tasarımı ile Peugeot 208 pek çok kişi tarafından beğeni toplamayı başarıyor. İhtiyaçlarınıza uygun olarak geliştirilmiş olan zarif tasarımlı aracınızla yolculuğunuzu keyifli bir şekilde yapabileceksiniz.  

Kullanışlı ve Şık Peugeot 208  

Kullanışlı ve şık özelliğe sahip olan Peugeot 208 ile artık ulaşımlarınızı daha güzel şekilde yapmaya başlarsınız. 2021 yılı en güzel modellerinden biri olarak ön plana çıkan aracın vitesi 8 ileri otomatik şekilde ayarlanmıştır. 130 HP beygir gücüne sahip olurken, 0-100 Km Hızlanma 8.7 sn. şeklindedir.

2021 yeni kasa Peugeot 208 ile tanışarak artık istediğiniz ergonomiklikte bir araç sürmeye başlamış olacaksınız. Her ne kadar dışarıdaki tasarımı araç sürücülerini etkisi altına almış olsa da, en az dış tasarımı kadar iç tasarımı da oldukça iddialı. Özellikle aracın en güzel yanlarından biri konforu üst düzeyde sunmuş olması. Yol boyunca ergonomiklikte uzaklaşmadan aracın seyrinin güvenle yapılmasını sağlamış olursunuz.  

2021 En Yeni Peugeot 208  

En yeni araç modellerinden biri olarak karşımıza çıkan Peugeot 208, artık ülkemizde de yerini almaya başladı. Peugeot markası tarafından geliştirilerek otomotiv sektörüne sunulan model, gecikmiş olsa da artık ülkemizde de yerini almaya başladı. Yenilenmiş olan modelde yapılan tasarımlar, araç tutkunlarının çok fazla heyecanlanmasına yol açıyor. Aracın ön kısmına göz attığınız zaman ise tasarımsal değişiklikler direkt olarak göze çarpmaya başlıyor.

Peugeot markasının bu modeli daha çok SUV modelini anımsatacak özellikleri barındırıyor. 208 donanım modelinde kullanıcıların isteğine bağlı olarak üç farklı motor seçeneği bulunuyor. Buna göre elektrik, benzin ve dizel olmak üzere üç farklı motor seçeneğiyle karşınızda olmuş olacak. 

Sportif Görünümlü Şık Model  

Sportif görünümü sevenlerin beğenisini anında toplamayı başaracak bir model. Aslan dişi led farların yanı sıra iç mekanda yer alan ızgara tasarımın ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. En şık model için hemen yıllık araç kiralama yoluna başvurabilirsiniz. KolayFilo Araç Kiralama ile ayağınızı yerden kesecek en zarif tasarımlara sahip olacaksınız.


Etiketler: Zarif Tasarımı İle Peugeot 208