İletişim:

0850 360 55 34
[email protected]

Ankara Merkez Ofis:
BOSB 55.Cadde No:4 Malıköy / Sincan

Yeni Ehliyet Alan Araç Kiralayabilir mi?

Ehliyet alım süreci yenilenerek sürücülerin izleyecekleri yol değiştirildi. Buna göre her ehliyet alan sürücü 2 yıl boyunca stajyer sürücü olarak değerlendirilmeye başlandı. Dolayısıyla araç kiralama firmaları da bu şekilde araç kiralamak isteyen kişilere karşın araç kiralama şartlarında yenilikler uygulamaya başladılar. Stajyer pozisyonundaki sürücülerin 2 yıl boyunca denetim altında olmaları ve sonrasında herhangi bir problem yaşanmaması halinde ehliyetlerine kavuşmaları sağlanıyor. Araç kiralama firmaları genellikle kiralama için en az 2 yıllık ehliyetlerin olmasını istiyorlar.

Stajyer sürücülerin bu iki yıllık süre içerisinde trafiğe çıkıp çıkmamaları kendi bilecekleri bir iş. Ancak sürücünün bu sure içerisinde araç kullanma becerisinin tam olmaması trafikte güçlük çekmesine neden olabiliyor. Kiralama firmaları da onların bu riskli durumlarını göz ardı etmek istemediklerinden dolayı kiralama seçeneğine çok sıcak bakmıyorlar. Stajyer sürücüler trafik ve araçlara tam hazır olmadıklarından dolayı bu şartları yerine getirmeleri önemlidir. Peki, bir sürücünün araç kiralayabilmesi için nasıl şartlara sahip olması gerekiyor derseniz onu da şu şekilde belirtebiliriz.

Araç Kiralama Şartları

  • 21 yaşını doldurmuş olmak
  • En az 2 yıl süreli ehliyet sahibi olmak
  • Stajyer ehliyet uygulamasını başarıyla tamamlamış olmak

Araç Nasıl Kiralanır?

Araç kiralama konusu artık iyiden iyiye geliştirilmiş durumda isteyen herkes oturduğu yerden aracını kiralayabiliyor, online teklif alabiliyor ya da rezervasyon işlemlerini yapabiliyor. İnternet sitesi üzerinden yapılacak olan kiralama işlemlerinde istenilen aracın tercih edilmesi ve buna göre araç hakkında teknik detayların okunması yeterlidir. KolayFilo Araç Kiralama olarak biz kiralayacağımız araçları sıfır olarak teslim ederiz. Araçlarımız daha önce sizden başka hiç kimseye kiralanmamış olduğundan aracı ilk olarak siz kullanırsınız. Uzun dönem araç kiralama hizmeti veririz buna göre kiralayacağınız araçlarımızı 6 ile 12 ay arasında tercih edebilirsiniz. Kiraladığınız sure içerisinde aracın tüm ekstra giderleri bizim tarafımızdan karşılanır. Bunun içinde siz kiralama bedelinin dışın ödeme yapmak durumunda kalmazsınız.

Araçlarımızın tüm servis bakımları servisimiz tarafından ücretsiz olarak yapılabilir. İstanbul ve doğu illeri harici Türkiye’nin her yerine araç kiralama hizmeti sağlayabiliriz.


Etiketler: Yeni Ehliyet Alan Araç Kiralayabilir mi