İletişim:

0850 360 55 34
[email protected]

Ankara Merkez Ofis:
BOSB 55.Cadde No:4 Malıköy / Sincan

Şirket İçin Araç Almak Mantıklı mı

Şirketlerin en önemli ihtiyaçlarından birisi olan araçlar bazen tek bazen de filo olarak kullanılmak zorunda olabilir. İhtiyaçtan kaynaklanan bu tercih ise artık firmaların satın almak yerine uzun dönem araç kiralama seçeneği üzerinde durmalarına neden oluyor. Çünkü uzun dönem araç kiralandığında değer kaybı, servis bakımı, lastik değişimi, vergi, sigorta gibi ek giderler bertaraf edilmiş olacaktır. Uzun dönem araç kiralama sonrasında firmalar araçlarının değer kaybı kilometresi gibi sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalmıyorlar. Kiralanan araçlar belirlenmiş olan sure tamamlandıktan sonra tekrar iade ediliyor ve talep edilmesi halinde yeni bir araç ya da yeni bir filo temin edilebiliyor. 

Araç Kiralama Firmaları

Kiralama sektöründe firmalar birbirinden farklı hareket ederler. Bazı firmalar açık artırmalara girerek topladıkları filo araçlarını ucuza alarak yine dolaylı yolla firmalara ya da bireysel müşterilerine kiralama hizmeti verirler. KolayFilo Araç Kiralama olarak biz ise kiraladığımız araçlar ister filo olsun isterse tek bir araç her zaman sıfır araçlar sunarız ve bu sayede uygun kiralama fiyatlarına problemsiz, bakıma ihtiyaç olmayan, hijyenik ve sıfır model araç sahibi olursunuz. Eskiden bu hizmet genellikle şirketler tarafından tercih edilirken şimdilerde ise bireysel müşteriler tarafından da kullanılmaktadır. 

Sıfır Araç Kiralama

Eğer kiraladığınız araç sıfır değilse o zaman dikkatli hareket etmenizi öneriyoruz. Çünkü insanların ya da şirketlerin araç kiralamasının nedeni problem yaşamamak ve kullandıkları araçları kafalarına takmamaktır. Dolayısıyla bunun içinde mutlaka kiralayacağınız firmanın geçmişine bakmanız gerekiyor. Kurumsal hizmet veren bir firmadan kiralama hizmeti almak sizin her turlu problemlerden uzak kalmanızı sağlayacak ve size kalan sadece aracınızın yakıtını doldurarak keyfini sürmek olacaktır. 

 Araç kiralama hizmeti son yıllarda pek çok kişi tarafından fark edilmiş ve insanlar artık bu hizmetin konforundan dolayı kullanmayı tercih etmeye başlamışlardır. KolayFilo Araç Kiralama olarak biz verdiğimiz kiralama hizmetinde Türkiye’de en iyi araç kiralama firması unvanımıza uygun bir şekilde hareket ederiz ve sahip olmak istediğiniz konforu size eksiksiz bir şekilde temin ederiz.


Etiketler: Şirket İçin Araç Almak Mantıklı mı