İletişim:

0850 360 55 34
[email protected]

Ankara Merkez Ofis:
BOSB 55.Cadde No:4 Malıköy / Sincan

Kiraladığım Araçla Kaza Yaparsam Ne Olur?

Ankara araç kiralama giderek ilgi duyulan ihtiyaçlar arasında olsa da ilk kez bir araç kiralayacak olanların merak ettiği konu ise acaba kiraladığım araçla kaza yaparsam ne olur? Sorusu oluyor. Bizde KolayFilo Araç Kiralama olarak bu konuyla ilgili size detaylı bir bilgi verelim istedik.

Eskiden olduğu gibi sıradan araç kiralama yöntemi rafa kaldırılmış durumda. Evet, bazı araç kiralama firmaları halen eski usul çalışıyor olabilir ancak genelde bu artık yok denilecek sayıda. Artık araç kiralama firmaları araçlarını kiralarken her şey dahil sistemiyle kiralamaya çalışıyorlar. Çünkü araç kiralayan insanların en büyük tercihi de kiraladıkları araçlardan kar etmektir.  

Kiraladığınız Araçtan Nasıl Kar Edersiniz?

Kiraladığınız aracınız uzun dönem araç kiralama şeklindeyse bu durumda araçla ilgili hiçbir şeye siz karışmazsınız. Yani aracın tüm bakımları, vergileri, lastik değişimleri ya da bunlara benzer her türlü ihtiyaçları firma tarafından karşılanır.

Biz KolayFilo Araç Kiralama olarak 3 aydan 12 aya kadar kiraladığımız araçlarımızın tamamında yetkili servis bakım garantisi veririz ve aracınızla her şekilde sorun yaşamanız durumunda ikame araç verilerek sizin konforunuzun kesilmemesi sağlanır. Üstelik kiraladığınız aracınızı verginizden de düşürebilirsiniz. Kiraladığım araçla kaza yaparsam ne olur? Sorusunun yanıtı bizde çok açıktır.

 Kiralık Araç Sektörü

Genel olarak kiralık araç sektörüne baktığımız zaman burada yasal boşlukların olduğunu da biliyoruz. Ancak eskiden bu boşluklar bu kadar dolu değilken artık kurumsal firmalar tarafından dolduruluyor. Örneğin sigorta, kasko, kaza ve vergi gibi ayrıcalıklar insanları araç kiralamaya yönlendiriyor. 

Kiralanan Araç ile Kaza Yapılırsa Yapılması Gerekenler

Kiralanan araçla kaza yapılması halinde ise burada önemli olan firmanın kurumsallığı oluyor. Yani sözleşmenizde her şey dahil olarak anlaşılmışsa bu durumda kaza yapsanız da tüm sorumluluk firmaya aittir. Ancak küçük firmalar bu şekilde hareket etmiyorlar. Hatta kiralayan kişilerden açık senet aldıklarını da biliyoruz. Biz kiraladığımız araçlarımızın tamamında müşteri memnuniyetini hedef aldık. Bu nedenle alkolsüz olarak yaptığınız kazalarda aracınızı tek bir kuruş ödemeden yetkili servise teslim edebilir ve tamirini yaptırabilirsiniz. Üstelik size ikame araçta hediyemizdir.

Yukarıda kiraladığım araçla kaza yaparsam ne olur? Sorunuza yanıtlar verdik. Buradan yola çıkacak olursak kurumsal bir firmayla çalışmak her zaman avantaj sağlayacaktır.


Etiketler: Kiralık Araç İle Kaza Yaparsam Ne Olur