İletişim:

0850 360 55 34
[email protected]

Ankara Merkez Ofis:
BOSB 55.Cadde No:4 Malıköy / Sincan

Kasko Sigortası Kapsamında Araç Kurtarma İşlemleri

Trafik sigortası yaptıran araç sahiplerinin kasko sigortasını da ihmal etmemesinde büyük fayda vardır. Trafik sigortası sizi belli başlı durumlara karşı korurken kasko sigortası size çok sayıda duruma karşı güvence vermektedir.

Aracınızla ilgili başınıza gelebilecek çoğu durumda kasko her zaman yanınızda olur. Ben şimdi ne yapacağım demek istemiyorsanız sizde kapsamlı bir kasko yaptırmalısınız. Kaskonun içeriği ihtiyaca göre belirlenir ayda yılda bir trafiğe çıkan biriyseniz o zaman size dar kasko yeterli olacaktır. Ancak sürekli trafikte olan biriyseniz ve işiniz gereği çok sık seyahat etmek zorunda kalıyorsanız o zaman kapsamlı yani geniş kasko yaptırmanız gerekir.

Geniş kaskodan ek teminatlarla yararlanabilirsiniz araç kurtarma işlemleri de bu kapsamda yapılmaktadır. Normal kasko da araç arızası meydana geldiğinde aracınız en yakın servise çekilir siz geniş kasko ve diğer hizmetlerden yararlanmak için ek teminatlar yaptıysanız o zaman farklı daha güzel bir hizmet alırsınız.

Bu hizmet içerisinde aracın kurtarılması, size araç tahsis edilmesi, konaklama imkanı gibi çok sayıda lüks hizmet söz konusudur. Lastik arızası meydana geldiyse ve yedek lastiğiniz yoksa bu hizmetler kapsamında sigorta şirketiniz tarafından size yedek lastik sağlanması hizmeti de verilir.

Bu hizmetler normal durumları kapsamaktadır yasada belirtilen durumlar dışında meydana gelen hasarlar sigorta şirketi tarafından karşılanmaz. Örneğin kötü kullanım, yasa dışı yarışlar gibi durumlarda ortaya çıkan masrafı sürücü kendi öder


Etiketler: Kasko Sigortası Kapsamında Araç Kurtarma İşlemleri