İletişim:

0850 360 55 34
[email protected]

Ankara Merkez Ofis:
BOSB 55.Cadde No:4 Malıköy / Sincan

İlk Kez Araç Kiralayacaklar İçin Tavsiyeler

İlk kez araç kiralayacaklar için tavsiyeler vereceğimiz makalemizde. Araç kiralama sonrasında memnuniyetinizin de artmış olduğunu göreceksiniz. Araç kiralamak ekonominin yanı sıra konforu da beraberinde getirecek sonuçlar ortaya çıkaracaktır. Bunun için beklediğinizin üzerinde bir konfora sahip olabilmeniz için mutlaka iki kez düşünmeniz gerekiyor. Doğru bir seçim yapmamanız halinde beklediğiniz konforu yakalayamayacağınız gibi yanlış firma seçimi de sizin canınızı çok sıkabilir.

Uzun Dönem Araç Kiralama

Öncelikli olarak ilk kez araç kiralayacaksanız size tavsiyemiz uzun dönem araç kiralama yönünde olacaktır. Çünkü uzun dönem kiraladığınız zaman size sağlayacağı ilk fayda fiyat konusunda olacaktır. Çünkü kısa sureliğine araç kiralama ile uzun dönem araç kiralama arasında önemli bir fiyat farkı olacaktır. İkincisi ise yıllık araç kiralama sonrasında bindiğiniz araçla ilgili ekstra hiçbir masrafa girmek durumunda kalmazsınız. Yani sadece ödeyeceğiniz taksit miktarını bilirsiniz ve bunun size geri dönüşü daha ekonomik olur.

Kurumsal Firmalar

Araç kiralamada firmalar kendi şartlarını kendileri belirler. Bunun içinde araç kiralarken seçeceğiniz firmanın profesyonelliğinden ve kurumsallığından emin olmanız gerekiyor. Kurumsal olmayan bir firmanın size ne gibi sürprizler yapabileceğini hiç bilemezsiniz. Bunun için kurumsal firma seçimi çok önemli bir konudur.

Sözleşmenizi Mutlaka Okuyun

Araç kiralama hizmeti sırasında öncelikli olarak size sözleşme sunulacağını unutmayın. Bu sözleşmenin amacı kiralayan ile firma arasındaki güvenin oluşturulmasını sağlamak. Bunun için sözleşmenin her iki tarafından çıkarlarını koruması gerekiyor. Kurumsal olmayan firmalar bazı maddeler ekleyerek sözleşmeyi kendilerine yönelik hazırlayabiliyorlar. Dolayısıyla kiraladığınız araç size sürpriz masraflar açabiliyor. Aracınızı kiralamadan önce mutlaka size sunulan sözleşmeyi detaylı bir şekilde okuyun. Kurumsal firmalar sözleşme içerisinde firmayı daha avantajlı konuma getirebilmek için ekstra şartlar ekleyebilir. Örneğin ikame araç temini, araç bakımı ve ücretsiz servis gibi sayılabilir.

Biz KolayFilo Araç Kiralama olarak siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini sağlayabilmek ve kiralanan araçla ilgili kafanızda soru işareti oluşmamasını sağlayabilmek için sözleşmede lastik değişimine ve ücretsiz bakım desteğine kadar hepsini sağlarız. Bizim diğer firmalardan en büyük farkımız biz araçlarımızı sıfır olarak teslim ederiz. Yani kiraladığınız araç sadece size tahsis edilmiş olur.


Etiketler: İlk Kez Araç Kiralayacaklar İçin Tavsiyeler