İletişim:

0850 360 55 34
[email protected]

Ankara Merkez Ofis:
BOSB 55.Cadde No:4 Malıköy / Sincan

Bireysel Araç Kiralama Avantajlımıdır?

Bir araç sahibi olabilirsiniz ya da olmayabilirsiniz ancak şunu bilmelisiniz ki bir aracın masrafı yalnızca yakıttan ibaret değildir. İkinci el bir araca sahipseniz o zaman bilirsiniz ki bir size aylık maliyeti 1.500 TL gibi bir rakamdır. Peki, o zaman araba almayacak mısınız? Bir şekilde de ulaşım rahatlığına da ihtiyacınız var.

Ne yapmanız gerekiyor?

Sizin için sayısız alternatif sunabiliriz. Bir araba satın almak sizin için sunulabilecek alternatifler arasında en pahalı olanıdır. Bunun yerine tercih edeceğiniz bireysel araç kiralama hizmeti ile kendinize farklı bir alternatif ürettiğiniz gibi aynı zamanda ekstra birçok yükümlülükten de kurtulmuş olursunuz.  Ankara’da KolayFilo oto sayesinde aslında araç kiralama sektörünün oldukça hızlı bir şekilde gelişmiş olduğunu görebilirsiniz. Çünkü firma kendisini sürekli yenileyerek dış dünyaya doğru açmasını çok iyi biliyor. Türkiye büyüyor ve globalleşiyor, bu nedenle de bir tercih yaparken yarını da düşünmek ileriye doğru atılacak adımda her zaman sizin avantajınız olacaktır.

Peki, bireysel araç kiralama hizmeti aldığınız da size avantajları neler olacak kısaca bir göz atmak istemez misiniz?

Bireysel Araç Kiralamanın Avantajları

Unutmamalısınız ki aracınız varsa sorumluluk sizdedir her şeyi ile siz ilgilenmek durumundasınız ancak bireysel araç kiralama hizmeti aldığınız da aynı zamanda hizmeti de satın almış olursunuz. İşte araç kiralama sektöründeki en büyük tercih nedeni de budur.

Sizin için her zaman bir vergi avantajı sağlanıyor. Yani altı ayda bir ya da yıllık vergi ödemek zorunda değilsiniz. Aldığınız bir aracın modelinin 2017 olduğunu düşünürseniz ciddi bir vergi yükü altına gireceksiniz. Ancak aracı kiraladığınız zaman sizin böyle bir sıkıntınız olmayacak.

Kiralanan araçların genel masrafları ise en dikkat çeken konuların başında geliyor. İnsanların kafasında hep bir soru var ya lastik patlarsa ya kaza yaparsam bütün bunların sonucunda masrafları ben mi üstlenmek zorundayım. Hemen yanıtlayalım hayır kesinlikle siz sorumlu değilsiniz siz anahtarı firmaya teslim ediyorsunuz ve firma size yeni bir araç tahsis ediyor tüm yapmanız gerek bu. Ancak sizin sorumlu olduğunuz konu yalnızca yasal cezalardır.


Etiketler: Bireysel Araç Kiralama