İletişim:

0850 360 55 34
[email protected]

Ankara Merkez Ofis:
BOSB 55.Cadde No:4 Malıköy / Sincan

Araç Kiralarken Nelere Dikkat Edilmeli?

İnsanların son dönem edindikleri alışkanlıklar arasında uzun süreli araç kiralama hizmeti yer alıyor. Çünkü bu sayede hem aile bütçesine daha büyük bir tasarruf sağlanmış oluyor hem de bir araç için gerekli olan yüklerden kurtulmuş olunur. Peki, araç kiralarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini biliyor muyuz? Dilerseniz bu yazımızda sizlere uzun süreli Ankara araba kiralama hizmeti alırken nelere dikkat etmelisiniz ve size sağlayacağı avantajlar hakkında biraz bilgi verelim.

Araç Kiralarken Önemli Başlıklar

Öncelikli olarak aracı kiraladığınız firmanın yetkinliğini yani yasal bir alt yapısının olup olmadığını araştırmanız gerekiyor. Çünkü piyasa da bu yolla hizmet veremeye çalışan küçük çaplı birçok firma var. Bu firmalarla çalışmanız halinde başınıza hiç açmak istemediğiniz sorunları açmış olursunuz.


Kiralama konusunda önemli olan konu aracın servis bakımıdır. Yani Ankara araba kiralama işlemi gerçekleşmiş olduğunuz firmanın aracın bakımlarını düzenli olarak yapıp yapması gerekir.


Araç kiralamada önemli olan konu aracın kilometresidir. Çünkü kilometre ne kadar fazla olursa aracın yıpranma şansı da o kadar fazla olacaktır. Üstelik fazla kilometreye sahip olan araç konforundan da noksan olacaktır.


Bir araçta en önemli nokta aracın güvenli olmasıdır. Bu nedenle de aracın güvenlik donanımlarının eksiksiz olmasına dikkat etmelisiniz. Kısacası emniyet kemerine varıncaya kadar aracın tüm güvenlik aksamlarının kontrolünü sağlamış olmalısınız.


Ankara araba kiralama da en önemli konulardan birisi aracın yaşıdır. Çünkü araç ne kadar genç ise konforu o kadar iyi olacaktır. Uzun süreli araç kiralamada en ideal olanı aracın sıfır ya da 1 yaşında olmasıdır.


En önemli konulardan birisi de firmanın size yol yardımının olmasıdır. Yani araç herhangi bir kazaya karıştığında ya da yolda bir arıza meydana getirdiğinde size 7/24 destek veriyor olmasıdır. Buna lastik güvenliğinden tutunda araç arızasına varıncaya kadar her şeyin dahil olması en iyisidir.


Aracı kiraladığınız zaman ödemiş olduğunuz paranın neyi kapsadığını bilmeniz gerekir bu nedenle de firma ile bir sözleşme imzalanması gerekir. 
 


Etiketler: Araç Kiralamada Dikkat Edilecekler