İletişim:

0850 360 55 34
[email protected]

Ankara Merkez Ofis:
BOSB 55.Cadde No:4 Malıköy / Sincan

Araba İç Temizliği Nasıl Yapılır?

Araçlarınıza ne kadar fazla özen gösterirseniz alacağınız yanıtta o kadar iyi olacaktır. Bazı insanlar vardır ki araçlarına gerekli olan ilgiyi göstermezler. Bu ilgisizlikte zaman içerisinde araçtan soğumanın birinci kuralı olacak kaçınılmaz bir gerçek şeklinde karşımıza çıkacaktır. Örneğin bir anneyi düşünün bebeğinin bakımını düzenli sıkılmadan her gün yapar ve yapmak zorundadır. Aksi takdir de onun hastalanması kaçınılmazdır. İşte erkekler içinde arabaları böyledir ve böyle olmak zorundadır. Araçlarını ne kadar temiz tutarlarsa aracın hassasiyeti de o kadar atacaktır.

Araçların iç temizliği çok önemlidir. Hele ki çocuğunuz varsa o zaman biraz daha dikkatli olmak durumundasınız. Çünkü arka koltukta sizin haberiniz olmadan asitli içecekler içebilir ve yiyecek yiyebilir. Bu durum ise oldukça sakıncalıdır. Çünkü büyük ihtimalle de araca dökülecektir. Düzenli olarak aracın iç temizliğini yaptığınızda ise bu durumun önüne geçmiş olursunuz. Kısacası araç içinde koltukların kirli olması estetik anlamda çok büyük sakıncalara neden olacaktır. Bunun yanı sıra paspasların sürekli çırpılıyor olması üzerinde toz birikmemesine neden olur ve daha güzel bir görüntü sağlar.

Aracınız ne kadar temiz ise aldığınız keyifte o kadar artacaktır. Bu bağlamda aracın iç tavanından tutun da göğsüne kadar her yer önemlidir. Temizlik günlük olarak göz gözdirmeyle başlamalı ancak haftada bir kez bu genelde tatil günleri olacaktır. Genel bir temizlikle sonuçlanmalı. Eğer ki imkanınız varsa ve yaşadığınız yer buna müsait ise o zaman kendi temizliğinizi kendinizin yapmasında fayda var ancak sizin elinizden bu gelmiyorsa mutlaka yıkamacıların kapısını çalmalısınız.

 Arabasıyla ilgilenmeyi zevk sayan kişiler buna çok dikkat ederler. Hatta arabalarında zaman geçiriyor olmak onlara mutluluk verdiği içinde bunu neredeyse iki günde bir yaparlar. Belki sizin yapacağınız şey bu değil ancak bu yönde olursa aracınızı daha fazla sevecek ve iç aksamının da korunmasını o kadar önemsemiş olacaksınız.


Etiketler: Araba İç Temizliği Yapımı