İletişim:

0850 360 55 34
[email protected]

Ankara Merkez Ofis:
BOSB 55.Cadde No:4 Malıköy / Sincan

Ankara da Şirketler İçin Kurumsal Araç Kiralama

Kurumsal şirketlerin en önemli ihtiyaçları içerisinde araçlar vardır. Araç sayısı şirketin büyüklüğüne göre değişiklik göstereceğinden dolayı seçim öncesinde nasıl bir araca ihtiyaç duyduğunuza karar vermeniz gerekir. İhtiyacınızı belirledikten sonra vereceğiniz karar daha mantıklı ve doğru olacaktır. Örneğin şirketiniz içerisinde kaç kişilik bir pazarlama ekibinizin olduğu, şirket içerisinde özel araç tahsis edilmesini istediğiniz personeliniz var mı varsa sayısının ne olduğu. Bunların tespiti sonrasında şirketiniz için filo araç kiralayabilirsiniz. Filo kiralama içerisinde istediğiniz sayıda araç bulunabilir. Bunun için nasıl bir sayı ihtiyacınız olduğuna karar vermelisiniz.

Aracı olmayan şirketler bir süre sonrasında bu durumdan rahatsızlık duymaya başlayacaklardır. Duyulan bu rahatsızlık neticesinde araç kiralamanın önemi bir kat daha fazlalaşır. Özellikle de işini profesyonel anlamda yapmaya çalışan firmalar iletişimi ve etkileşimi daha güçlü ve faydalı hale getirebilmek için kurumsal araç kiralama hizmetini tercih edebilirler.

Araç kiralamak herkes için önemlidir. Bunu ister bireysel olarak isterseniz kurumsal olarak düşünebilirsiniz. Yeni bir araç almak beraberinde birçok masrafı getirmiş olduğundan dolayı şirketler araç kiralama konusunda daha büyük avantajlara sahip olacaktır. KolayFilo Araç Kiralama hizmeti aldığınızda ise kiraladığınız aracınızı verginizden düştüğünüz için bu size çok daha ekonomik sonuçlar ortaya çıkaracaktır. Yeni bir araç kiraladığınız zaman vergileriyle ve bakımlarıyla da uğraşmak zorunda kalmamış olursunuz. Bu da şirketiniz için iyi bir tasarruf anlamına gelecektir.

Araç Kiralamanın Avantajları Nelerdir?

Ankara araç kiralama firması olarak yılların vermiş olduğu tecrübeye dayanarak hizmet veriyoruz verdiğimiz hizmet kalitesi yalnız Ankara değil İstanbul ve doğu illeri hariç pek çok şehirde geçerli olan bir hizmettir. Uzun dönem kiralayacağınız araçlarınızla firmanızın tüm şehir içi ve şehir dışı işlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Aracı kiraladığınız firmanın kurumsal olmasının güvencesiyle birlikte istediğiniz konfora da sahip olabilirsiniz. Biz son model araç kiralama hizmeti verdiğimiz gibi kiralayacağınız araçlarınız kaskoludur ve trafik sigortaları eksiksiz bir şekilde teslim edilir. Aracınızın bakım ihtiyacı söz konusu olduğunda ücretsiz hizmet veren servisimiz bu konuda size gerekli desteği sağlayacaktır.

 

 


Etiketler: Ankara da Şirketler İçin Kurumsal Araç Kiralama